Holdnaptár

Holdnaptár június 10. – június 16.

 

Jún. 10.

Tervezzünk nagy bevásárlást, ugyanis ma megfontoltabb döntéseket hozunk. A mai nap a szerelemnek is kedvez, intim témák megbeszélésére is alkalmas a mai nap. Nagy változásoknak nem kedvez a mai nap. Fogyasszunk sok folyadékot, jó tesz a szervezetünknek, bőrünk szebb lesz tőle.

Jún. 11.

Tervezzünk nagy bevásárlást, ugyanis ma megfontoltabb döntéseket hozunk. A mai nap a szerelemnek is kedvez, intim témák megbeszélésére is alkalmas a mai nap. Nagy változásoknak nem kedvez a mai nap. Vesénkkel kapcsolatos beavatkozásokat kerüljük el a mai napon. Tervezzük meg inkább tervünk átalakítását, ma igazán jó ötleteink támadnak.

Jún. 12.

A mai nap minden vízzel kapcsolatos tevékenységnek kedvez. Kívállóan alkalmas növényeink öntözésére, tápoldatozására. A ma mosott ruha tisztább lesz, kevesebb mosószer is elég. Pihenésre, meditációra is szakítsunk időt!

Jún. 13.

A mai nap minden vízzel kapcsolatos tevékenységnek kedvez. Kívállóan alkalmas növényeink öntözésére, tápoldatozására. A ma mosott ruha tisztább lesz, kevesebb mosószer is elég. Ha régóta keresünk valamit amit nem találunk, kitartó kereséssel ma megtalálhatjuk. Párunkat ne piszkáljuk ezzel, komoly veszekedés lehet a vége.

Jún. 14.

A mai nap a romantikáé, töltsük együtt kedvesünkkel az estét, de a problémák megbeszélését halasszuk más napra. Masszírozzuk át testünket, különösen a problémás részeket frissítő krémmel.

Jún. 15.

A mai nap a romantikáé, töltsük együtt kedvesünkkel az estét, de a problémák megbeszélését halasszuk más napra. A mai nap alkalmas a gyógynövények begyűjtésére, melyek jó használatot tehetnek a hidegebb napokon. Kerüljük viszont a fák és bokrok metszését.

Jún. 16.

A mai napon intézzük banki ügyeinket, tervezzünk nagy bevásárlást, ugyanis ma megfontoltabb döntéseket hozunk. Ma ültessük át növényeinket, tápoldatozzuk meg őket. A ma végzett szőrtelenítés tartósabb és fájdalom mentesebb lesz. Látogassuk meg kozmetikusunkat is, egy bőrtisztítás különösen hatásos lesz. Ma elkezdhetjük fogyókúránkat is, így eredményesebb lesz, mint súlyban, mint fittségi érzésben.

2010 | Jegy: ,

Comments are closed.

Horoszkóp 2012